Ole varovainen tällaisen hieronnan kanssa

Viime aikoina kaulaan, hartioihin ja vyötäröön kiinnitetyt matalataajuiset stimulaattorit ovat saamassa suosiota. Sen lisäksi, että se on pieni ja kevyt, jotta sitä voidaan käyttää helposti kotona, ei fysioterapiahuoneessa, se toimii yli puolen päivän ajan akun latauksella. Lisäksi hinta on myös alhainen. Myös myyntimäärä kasvaa, kun suusanallisesti levitetään, että vaikutus on hyvä sosiaalisen median kautta.

Suurin osa matalataajuisista stimulaattoreista, jotka ovat saamassa suosiota hierontalaitteina, ovat sähköiseen lihastimulaatioon (EMS) perustuvia tuotteita. EMS aktivoi lihaskuituja ja aiheuttaa lihasten supistumista ja rentoutumista lähettämällä matalataajuisia virtoja ihoon kiinnitettyihin tyynyihin. Aivan kuten aivot välittävät signaaleja lihaksiin, laitteen sähköiset impulssit välittävät signaaleja suoraan lihaksiin.

Lihasten toistuva supistuminen ja rentoutuminen lievittää kouristuksia ja edistää nesteiden kiertoa vapauttamalla tiukat lihakset. Akupainanta tai hieronta edistää myös veren ja imusolmukkeiden kiertoa ja vapauttaa aineita, jotka tukahduttavat kipua ja vapauttavat siten lihaksia.

Lisäksi, kuten paineen hallinta hieronnan aikana, EMS stimuloi lihaksia eri tavoin värähtelyn leveydestä, taajuudesta ja aaltomuodosta riippuen. Mitä laajempi värähtelyleveys, sitä pehmeämmin lihaksia painetaan ikään kuin saisi käsihierontaa. Lisäksi, jos käytät symmetristä ihanteellista aaltoa, jossa aalto on symmetrinen, tuntuu siltä, että se lyö useassa paikassa. EMS: n käyttö antaa käyttäjälle tunteen ja vaikutuksen hieronnasta.

Jos EMS: ää käytetään yhdellä alueella pitkään, voi esiintyä oireita, kuten lämmön tunne, tulehdusreaktio ja turvotus. Siksi on suositeltavaa käyttää sitä 3 kertaa noin 20 minuutin päivässä.

Joidenkin tulisi välttää sen käyttöä. EMS on tehokas sähköstimulaatiolla, joten sitä ei suositella sydänpotilaille. Sydän on elin, jonka läpi sähkövirta kulkee, ja sähköstimulaatio voi vaikuttaa sydämeen. Erityisesti potilaille, joille on asetettu sydämentahdistin, ei tule neuvoa, koska se voi vaikuttaa sydämentahdistimeen. Raskaana olevien naisten ei tule käyttää sitä, koska virta voi kulkea vatsan läpi sikiöön.

Lisäksi potilaiden, joilla on oireita, kuten hermo-ongelmia tai tunnottomuutta, 스웨디시마사지 tulisi olla varovaisia, koska on suuri mahdollisuus, että he eivät pysty tunnistamaan oireita heikentyneen aistitoiminnan aiheuttaman sähköstimulaation vuoksi.

Diabeetikoilla on myös suuri palovammojen tai ihovaurioiden riski käytön aikana, koska perifeeriset aistihermot toimivat huonosti. Tässä tapauksessa se on myös tapa käyttää sitä vähentämällä lujuutta, mutta vaikutus on pienempi.

On tärkeää tarkistaa tauti, koska matalataajuisella stimulaattorilla on merkitystä kivun lievittämisessä.

EMS auttaa myös lievittämään lihaskipua, mutta ensinnäkin on tarpeen tunnistaa syy ja parantaa sitä. Olkapää-, niska- ja selkäkipu johtuu yleensä asennosta. Tavallinen tapa ylittää jalkasi voi aiheuttaa selkäkipuja. Toimistotyöntekijöiden kohdalla niska puuttuu näyttöä kohti ja selkä on taivutettu taaksepäin, mikä voi kroonisesti valittaa niska- ja selkäkipuista.

Joissakin tapauksissa syy on sairaus. Jos kipu jatkuu olkapäässä, käsivarressa tai kädessä yhdessä kaulan kanssa, voidaan epäillä niskalevyä. Lisäksi, jos sinulla on kipuja alaselässä ja lantiossa, sinun tulee tarkistaa gynekologiset sairaudet. Kiinnostuksen lisääntyessä terveyden suhteen se vaihtelee ruoasta laitteisiin. Käytä sitä tarkoituksenmukaisesti sinulle, mutta varo liiallisesta riippuvuudesta.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다